Afgelopen zaterdag speelden de mini’s van VCJ’94 in hun thuishal Sporthal aan Zee 1 in Julianadorp hun laatste wedstrijden van de tweede helft van het seizoen. Ze moesten het opnemen tegen Dinto 2 en daarna Dinto 1. Bij 2x winst zouden ze wederom kampioen kunnen worden, want ze waren de eerste helft van het seizoen ook al kampioen geworden.

De eerste set tegen tegen Dinto 2 was erg spannend en werd nipt door VCJ’94 gewonnen met 32-31. Ook de tweede set was spannend. Door beide teams werd veel in drieën gespeeld (dit levert een bonuspunt op) en dat was voor het publiek leuk om naar te kijken. Maar VCJ’94 speelde deze set iets beter. Hierdoor werd de tweede set met 43-30 gewonnen.

Daarna moest meteen tegen Dinto 1 gespeeld worden. Wederom een spannende wedstrijd, want zou VCJ’94 deze winnen dan zouden de meiden van VCJ’94 weer kampioen worden. Er werd heel veel in drieën gespeeld en dat resulteerde dat beide teams rond de 40 punten uitkwamen. Uiteindelijk gingen beide sets helaas verloren: 42-48 en 40-46.

Op de foto: Robine, Lise en Alisha (Marrit en Lian ontbreken). Tekst is aangeleverd door Fabian Freeth.